Kennismaken met tweetalig vwo op 29 januari en 5 februari

Na de Open dag van half januari en nog voor de inschrijfavonden begin maart kunnen toekomstige brugklasleerlingen nog een keertje extra kennis komen maken met het Tweetalig VWO.

Het JTC organiseert voor basisscholieren Groep 8 met belangstelling voor Tweetalig VWO op een paar woensdagen middagen waarop je (mét een vwo advies) een paar échte tvwo lessen kan volgen. Iedere middag worden er 3 verschillende vakken gegeven. Je mag ervoor kiezen om in te schrijven voor één middag, maar je mag natuurlijk ook méér middagen komen (dat moet je wel bij inschrijving even aangeven). Na een centrale ontvangst en verdeling van de groepen gaan de leerlingen uiteen voor 3 lessen van 30 minuten.

De planning van de lessen die je precies kunt gaan volgen komt hier een paar weken van tevoren …

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor deze middagen.